Arsuz Etüt Merkezi’ne Görkemli Açılış

0
281

arsuz etüt merkezi1Özel Arsuz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi, Arsuz ilçesi Akçalı Mahallesi’nde hizmete girdi. Arsuz ilçesinin tanınmış isimlerinden Edip Gökpınar’ın oğlu, Şemsettin Gökpınar’ın da yeğeni olan Özkan Sinan Gökpınar’ın kurucu müdürü olduğu Özel Arsuz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’nin açılışı, Arsuz’da eğitim adına da güzel işler yapılacağının sinyallerini verdi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Nadir Bilbay, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, Akçalı Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Duran, Belediye Meclis Üyeleri, İskenderun Turizm Dernek Başkanı Sabahattin Uygun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Gökpınar ve Ömer Soylu, veliler, öğrenciler ve Özel Arsuz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi’nin Kurucuları Gökpınar ailesinin yakınları ve dostları katıldı.

Açılış kurdelesi Onuncu Yıl Marşı eşliğinde Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

arsuz etüt merkezi2

Yeni kurulan bir ilçe olan Arsuz’un kalkınması ve gelişmesi için belediye olarak her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, eğitim alanında yatırım yapan Özkan Sinan Gökpınar’ın şahsında Gökpınar ailesini kutladı. Atanamayan binlerce öğretmen sorununa dikkat çeken Başkan Nazım Culha, özel eğitim kurumlarının açılmasıyla bu açığın bir nebze de olsa kapandığını belirterek, eğitim ve diğer konularda yapılacak her türlü yatırımın yanında olacağına dikkat çekti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde konuşan Özel Arsuz Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi Kurucu Müdürü Özkan Sinan Gökpınar, bir toplumun değerinin eğitime verilen değerle ölçüldüğünü belirterek başladığı konuşmasında, ilkokul ve ortaokul düzeyinde çocukların eğitim gördüğü etüt merkezinde, çocukların yeteneklerinin keşfedilmesi ve geliştirilmesi konularında çalışma yaptıklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here