Arsuz Belediye Başkanı Culha’ya Sürpriz Doğum Günü

0
188

culha-doğum günü1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcıları Ali Yavuz, Sedat Deveci ve Özgür Murt ile birlikte belediye personelinin hazırladığı sürpriz doğum günü kutlamasında duygu dolu anlar yaşadı. Makam odasına girdiğinde üzerinde belediyenin logosu ile birlikte “İyi ki varsınız” yazılı yaş pastayı görünce şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Culha, 60’ncı yaş günü pastasını personelinin alkışları arasında gülümseyerek kesti.

Arsuz Belediyesi Logosu’nun bulunduğu pastadan logoya zarar vermeyecek şekilde küçük bir dilim kesen Başkan Culha’ya sekreteri Jenny Corcet Katar, tüm belediye personeli adına çiçek takdim ederek, doğum gününü kutladı.

culha-doğum günü2

Kendi ailesi dışında Arsuz Belediyesi ailesiyle de doğum günü kutlamanın ayrıcalığını yaşadığını ifade eden Başkan Nazım Culha; “Doğum günü sürprizinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte, geniş ailemle birlikte kutladığım üçüncü doğum günüm. Bunun çok farklı bir anlamı oluyor ve mutluluk duyuyorsunuz. Bu aile ortamı ile birlikte Arsuz’a daha çok güzel hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Nazım Culha’ya 60. doğum günü hediyesi olarak kendi eliyle yaptığı ve üzerinde de ‘Doğum gününüz kutlu olsun Sayın Başkanım’ yazılı plaket takdim eden Arsuz Belediyesi Özel Güvenlik personeli Sercan Horoz’a Başkan Culha da; “Hayatımda aldığım en güzel plaket. Bu plaketi her zaman saklayacağım” diyerek, teşekkür etti. Başkan Culha, daha sonra günün anısına personeliyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here