ARİAD’tan Sponsorlara Teşekkür Yemeği

0
49

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Eğitime Destek’ Konserine sponsor olan firma sahiplerine ve eğitim gönüllülerine Sahil Restoranda teşekkür yemeği verildi.

Düzenlenen yemeğe; İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, Ekinciler Demir Çelik Genel Müdürü Fatih Keseroğlu, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Selma Yılmaz, Ferra Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kirmit, Filmar Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Saçan, On Filtre Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, Iska Kauçuk Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Boncuk, Skoda Marka Müdürü Mehmet Ali Gümüş, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, Gün Işığı Eğitim Kurumları Temsilcisi Sinan Gökpınar, Evrensel Eğitim Kurumları ve Evrensel Anaokulu Kurucusu Sedat Alkaya, 4E Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Harun Reşit Karahan, Merkez Kepenk Kenan Günay, Labella Gelinlik Pınar Ceritbinmez, Avukat Nadir Urcun, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve ARİAD Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

“Verdiğiniz Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederim”

ARİAD Başkanı Adnan Ağır, yemek öncesinde yaptığı konuşmada; “Geleceğimiz olan genç öğrencilerimiz için 5. Eğitime destek konserimizi 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Arsuz Mira Performans Bar’da gerçekleştirdik. Burs sıralamasını şeffaf bir şekilde düzenlerken maddi durumu çok kötü olan, anne veya baba vefat etmiş ya da ayrılmış, sadece anne imkanları ile okuyan, ailesi üzerinde herhangi bir mal varlığı olmayan, dört yıllık üniversite okuyan, Arsuz ikametli öğrencilerimizi değerlendiriyoruz.

Bu yolculukta desteklerini bizden esirgemeyerek sponsor olan eğitim gönüllülerine sonsuz teşekkürlerimizi borç biliyoruz. ‘Sen Ben Yok, Biz Varız’ İlkesiyle hareket edip gençlerimizin geleceğine yön verme arzusuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here