Antakya Belediyesi’nden Ücretsiz Piyano Kursu

0
558

piyano kursu1Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetlerine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. Bugüne dek kültür sanat kurslarında pek çok ilke imza atan Antakya Belediyesi, bünyesine yeni bir kurs daha ekleyerek ücretsiz Piyano eğitimini gençlerle buluşturuyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaz kursları kapsamında çocuklara yönelik piyano kursu başladı. Klasik müzik matematiksel bir yapı içerir. Araştırmalara göre, küçük yaşta piyano çalmaya başlamak zihinsel gelişimi olumlu yönde etkilemektedir. Uzmanların, zihinsel gelişimi sağladığını söyledikleri tüm matematiksel yapı bu müziğin içinde vardır. Bu nedenle piyano çalmayı öğrenmekte klasik metotların kullanımı son derece etkilidir.

piyano kursu2

Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime verdiğimiz desteklerin yanı sıra geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sosyal donatılar kazandırma yönündeki gayretlerimiz devam ediyor. Bu anlamda başlattığımız Piyano kursumuz eğitmen Burcu Çilingir nezaretinde devam ederken, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde kayıtlarımız da sürüyor. Antakya Belediye Başkanımız İsmail Kimyeci’nin talimatları ile oluşturulan kurslarımızda amacımız geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın sosyal gelişimlerine yardımcı olmak ve vatana millete faydalı birer birey olmalarında destek sağlamaktır. Kurslarımız hafta içi her gün Palladium AVM yanında bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasında devam etmektedir. Katılmak isteyen gençlerimiz 0 (326) 213 16 15 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alabilirler.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here