Anneler Derneği’nden Kadınlara Özel Çay Partisi

0
298

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde çeşitli etkinlikler düzenleyen Türk Anneler Derneği İskenderun Şubesi bu yıl da dernek bünyesindeki kadınları düzenlediği çay partisinde bir araya getirdi.

Begonvilla’da düzenlenen çay partisinde başarılı çalışmalarından dolayı SGK İskenderun Şube Müdiresi Bilgin Çam’a plaket verildi.

Çay partisinde konuşan Türk Anneler Derneği İskenderun Şube Başkanı Nezihe Elibol; “Yapılan bu etkinlik her zaman bir arada bulunmamızı sağlıyor. Gerçekten biz kadınlar ülkemizin birçok sorunu ve sıkıntısını çekiyoruz.

Kadın siyasette, sporda, üniversitede, sanatta yani kısaca elinin değdiği her yerde farklılığını ortaya koyuyor. Bu konuda tüm kadınlarımızın gününü kutlar yaşamlarında başarılar dilerim” derken, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınları için söylemiş olduğu sözleri de kadınlarla paylaştı.

Her etkinlikte okuduğu şiirlerle büyük alkış alan Anneler Derneği yönetim kurulu üyesi Nora Kara, ritüeli bozmadı ve kadınlara özel şiirler okudu. Konuşmaların ardından etkinliğe katılan bütün kadınlar hep birlikte ellerinde Türk Bayraklarıyla Onuncu Yıl Marşı’nın okudular.

Anneler Derneğinde önemli görevler alan ve kız çocuklarına yardımlarda bulunan Semire Aymen, Mensure Uzun, Münevver Akyürek’e de şilt takdim edildi. (Haber: Meal SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here