Ameliyat Oldu Kilolarından Kurtuldu

0
97

Kilo problemini, hayatının her alanında yaşayan Muhammet Cuma Güldiker, obezite ameliyatı sonrası 8 ayda 60 kilo verdi. Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş’ın gerçekleştirdiği ameliyatla, sadece kilo vermekle kalmayan, sağlığına da kavuşan Güldiker, kilo vermeye başladıktan sonra daha rahat nefes aldığını ifade etti.

8 ayda 60 kilo vermeyi başaran Muhammed Cuma Güldiker; “Yıllardan bu yana uygulamış olduğum diyet ve sporla bir türlü kilo veremedim. Diyetle kilo versem de, bir süre sonra daha fazla kilo alıyordum. Yemeği çok seviyordum. Son çare obezite ameliyatı olmamdı. Ameliyat sonrası hayatım tamamen değişti diyebilirim. Yakınlarım, bile beni gördüklerinde sen misin diye soruyor. Bana bu mutluluğu yaşatan doktorum Cavit Göktaş ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Muhammed Cuma Güldiker’in ameliyatından sonra sağlıklı bir şekilde kilo verdiğini dile getiren Op. Dr. Cavit Göktaş; “Hastamıza başarılı bir şekilde kapalı yöntemle tüp mide ameliyatını uyguladık. Muhammed Bey, 8 ayda 168 kilodan 108 kiloya geriledi. Hedefimiz, 75 kiloya kadar gerilemesi. Hastamız, kilo vermeye başladıktan sonra, sağlık sorunları da sona erdi” açıklamasında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here