Amatör Maçlardan Kısa-Kısa Haberler

0
17

5 Temmuz İskenderunspor: 4 Homurluspor: 2

2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Karayılan Belediye Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada Homurluspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da izledi. 5 Temmuz İskenderunspor’un gollerini Mehmet Ali Deniz, Koray Kurt, Mustafa Şekeroğlu ile Eren Yalçın atarken, Homurluspor’un gollerini de Ali Oğuz İlhan ile penaltıdan Görkem Dalmaz kaydetti. 5 Temmuz İskenderunsor’dan Rıdvan Dönmez, Homurluspor’dan da Murak Murat kırmızı kart gördü. Günün diğer karşılaşmalarından Hadırlıgücü ile Samandağ Gençlerbirliği 0-0 berabere kalırken, Antakya Belediyespor da deplasmanda Adana 1954 FK’ya 3-0 mağlup oldu.

Arsuz’un Altın Gençleri Rakiplerinin Korkulu Rüyası

2022-2023 Sezonu Hatay Amatör Küme U 14 Gençler Ligi D Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Sinan Arslan’ın talebeleri harika maçlar çıkartmaya devam ediyor. Sezon başından bu yana 10 karşılaşma oynayan Arsuz Altın Gençlik Futbol Kulübü futbolcuları, tüm müsabakadan sahadan galibiyetle ayrıldılar. Geleceğin yıldız futbolcuları, rakip fileleri 70 kez havalandırırken, şu ana kadar kalelerinde de gol görmediler. Arsuz Altın Gençlik, D Grubunda 30 puan ile lider durumda. Arsuz Altın Gençlik, Hatay Amatör Liglerinde mücadele eden 118 takım arasında 70 golle en fazla gol atan ve hiç gol yemeyen tek takım.

Arsuz İlk Adımspor Doludizgin Yoluna Devam Ediyor

2022-2023 Sezonu Hatay Amatör Küme U 16 Gençler Liginde zirvede bulunan Necat Miçooğulları’nın talebeleri Arsuz İlk Adımspor, dolu dizgin yoluna devam ediyor. Arsuz İlk Adımspor, Yükseliş Koleji U 16 Takımını 6-0 mağlup etti. Sezon başından bu yana 10 karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılan Arsuz İlk Adımspor, 30 puan ile grupta liderliğini sürdürüyor.

İskenderunspor, Karaağaç Efsanespor’a Tek Golle Mağlup Oldu

2022-2023 Sezonu Hatay Amatör Küme U-16 Gençler Liginde, E Grubunda mücadele eden İskenderunspor U-16 Genç Takımı ile Karaağaç Efsanespor U-16 takımı, İskenderun Sentetik Sahada karşılaştı. Zorlu müsabakayı Karaağaç Efsanespor, Muhammed Ali Öğreten’in attığı golle 1-0 kazandı. Alınan bu sonucun ardından İskenderunspor, 24 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Karaağaç Efsanespor da puanını 18’e yükseltti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here