“Amacımız İskenderun’u Bir Adım Daha İleri Taşımaktır”

0
108

bld-ziyaret3Başkan Seyfi Dingil, Sivil Toplum Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya gelmeye devam ederek İskenderun için fikir birliği oluşturmayı sürdürüyor.

İlk Ziyaret ATSİAD’a

İlk olarak Akdeniz Tüccar ve Sanayiciler Derneği (ATSİAD)’ni ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, Dernek Başkanı Züher Bulgurcu ve yönetimi tarafından karşılandı. İskenderun’da önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun geleceği noktasında sivil toplum kuruluşları yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuyoruz. Hizmetler noktasında çalışmalarımızı ve projelerimizi anlatıyoruz. Amacımız İskenderun’u bir adım daha ileri taşımaktır. Sizler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarısınız” dedi.

bld-ziyaret4

Mimarlar Odasına Ziyaret

Daha sonra Mimarlar Odası Başkanı Koray Tanın ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun her anlamda gelişen ve değişen bir şehir. Yeni İskenderun’u hep birlikte inşa edelim. Bu konuda sizlerin düşüncüleri bizler için çok önemli. İskenderun’u bir adım daha ileri taşıyabilmek için neler yapılabilir, bu konuda projelere açığız. İskenderun için şu proje de yapılırsa iyi olur diyebileceğiniz ne varsa destek vermeye hazırız” diye konuştu.

Tanın ve Bulgurcu ziyaretlerinden dolayı Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaretler sohbet ortamında devam ederken karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here