Akbay; “AKP’yi Sandığa Gömelim”

1
170

bülent akbay9Ülke gündemini meşgul eden yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili görüş bildiren Avukat Bülent Akbay, hükümete sert eleştirilerde bulundu.

Ülkenin durumunun çok vahim olduğunu ifade eden Akbay; “El kaide örgütünün yöneticilerinin de yakalandığı bir operasyon düzenlendi. Hemen ardından operasyonu yapan polis şefleri görevden alındı. Bu durumda artık hukuk ve adaletin öldüğü söylenebilir. AKP hükümeti korsan gibi davranıyor. Hani eskiden bir TV’de yayınlanan uzaydan gelen işgalci yeşil yaratıkları hatırlatıyorlar. AKP yöneticileri aynı o yeşil yaratıklar gibi ülkemizi işgal etmişler gibi. Daha ağır ne söylenebilir bilmiyorum ama durum gerçekten vahim görünüyor.

Bu ülke bu yöneticilere yapılacak bütün iyilikleri yaptı. Tayyip’i baş tacı etti ama o ve arkadaşları dünyanın en aşağılık insanlarının dahi yapamayacağı bir ihanet içindeler. Hukuktan, insanlıktan ve demokrasiden nefret ediyor gibiler. Fakat bu canavarları iktidara getirdiğimiz gibi düşürmeyi de başarmalıyız. Bunu çocuklarımıza borçluyuz. Lütfen Hatay’dan başlayarak tüm ülkede ağır bir ders verelim. Tüm siyasi partilere ve düzenbazlara inat hiç bir beklentiye girmeden AKP’yi sandığa gömelim” dedi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here