Ak Partili Mehmet Dönmez’e Tam Destek

0
72

mehmet dönmez25Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti’nin zaferiyle kazananın Hatay halkı olacağını söyledi.

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle dur durak bilmeden halkla buluşmaya devam eden Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez’i Dumlupınar ve Mustafa Kemal Mahallesi sakinleri ağırladı.

Bu güne kadar 300 mahalle toplantısı ile 15 bin insanımızla buluşarak, sorun ve sıkıntıları dinleyen onlarla gönül bağı kuran aday adayı Dönmez, önceki gün ilk olarak konuk olduğu Mustafa Kemal Mahallesi’nde Ak Belediyeciliğin öneminden bahsetti. İskenderun’un sorunlarının Ak Belediyecilik ile tarihe karışacağını ifade eden Dönmez, vatandaşlara seslenerek; “Eşimize, dostumuza, yakınımıza, akrabamıza bunun önemini anlatmalıyız. Bir oyla bir ülkenin kaderi değişiyor. Allah’ın izniyle Hatay Büyükşehir’i ve İskenderun’u Ak Parti’ye teslim edeceğiz. Çünkü hizmetin tek merkezi Ak Parti’dir” diye konuştu.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, daha sonra Dumlupınar Mahallesi sakinleriyle görüştü. Dönmez’e burada özellikle bayanlardan yoğun ilgi vardı. Dönmez’i İskenderun Belediye Başkanı olarak görmek istediklerini belirten Dumlupınar Mahallesi sakinleri sonuna kadar Ak Parti’ye destek vereceklerini açık yüreklilikle ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here