Ak Parti Milletvekilleri Halep İçin Cilvegözü’nde!

0
144

cilvegozu-inceleme1Suriye’nin Halep kentinden gelecek Suriyelilere destek olmak ve Halep’te yaşanan insanlık dramına engel olmak amacıyla Ak Partili altı milletvekili  Reyhanlı’da tampon bölgede bir araya geldi. Heyet daha sonra Reyhanlı Belediyesine geçerek, burada Halep’ten gelecek olan  misafirlere yönelik  nelerin yapılabileceği noktasında bir durum değerlendirmesi yaptı.

Ak Partinin Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, hafta sonu binlerce insanının akın-akın destek vermek amacıyla geldiği Reyhanlı Cilvegözü Tampon Bölgede bir araya geldiler.

cilvegozu-inceleme2

Cilvegözü Sınır Kapısındaki Tampon bölgede düzenlenen destek ve istişare toplantısına katılan Ak Parti Milletvekillerine, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Ömer  Ayhan Şıhça, Ak Parti Teşkilat Başkanı Garip Havalı eşlik ettiler.

Tampon Bölgede bir toplantı yapan Ak Parti heyeti daha sonra Reyhanlı Belediyesine giderek burada Halep’ten gelecek olan  misafirlere yönelik  nelerin yapılabileceği noktasında bir durum değerlendirmesi yaparak istişarelerde bulundular.

Ak Parti heyeti, buradaki temaslardan sonra Kırıkhan’a da geçerek Şehit Gülşah Güler Sosyal Tesisleri ve Bayezid-i Bistami Hz. Türbesini ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here