Ahilik Haftası Dolayısıyla Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi!

0
33

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası ‘Ahilik Haftası’ kutlama etkinlikleri çerçevesinde bir kortej tertip etti. Şehit Pamir Caddesinde, mehteran takımı öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Ahilik Bayramı Korteji’ oldukça yoğun ilgi gördü.

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odasınca gerçekleştirilen Ahilik Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde dün akşam saatlerinde Şehit Pamir Caddesinde üzerinde düzenlenen kortej için esnaf ve katılımcılar İş-Kur önünde bir araya geldi.

Mehteran takımı öncülüğünde başlayan kortej yürüyüşüne, Oda Başkanı Uğur Fırat’ın yanı sıra oda yönetim kurulu, üye esnaflarla birlikte Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu Başkanı Cemal Çelik, Saadet Partisi İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Mehter takımının marşları eşliğinde cadde boyunca gerçekleştirilen ‘Ahilik Bayramı’ korteji Atatürk Anıt alalında, mehter takımının konseriyle son buldu.

İskenderun Kuyumcular, Saatçiler ve Fotoğrafçılar Odası Başkanı Uğur Fırat, 35. yılını çeşitli etkinliklerle kutladıkları ‘Ahilik Bayramı’nın tüm esnafa hayırlar getirmesini dileyerek bol kazançlar dileğinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here