Aday Sevgi Yalçın Muhtar Gibi Çalışıyor

0
33

Daha seçilmeden bir muhtar gibi çalışmaya başlayan Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Sevgi Yalçın, seçime günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Mahallesini baştan sona gezen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmama gayretiyle gece gündüz çalışan Yalçın, ‘Gönül Mutfağı’ ekibini Hürriyet Mahallesi sakinleriyle buluşturdu.

Her gün farklı iki ya da üç mahallede iftar yemeği dağıtan ‘Gönül Mutfağı’ bugün de Muhtar Adayı Sevgi Yalçın’ın kurduğu gönül köprüsüyle Hürriyet Mahallesi sakinlerine iftar dağıttı.

‘Gönül Mutfağı’ ekibinin kendi elleriyle dağıttığı yemekleri almaya gelen mahalle sakinleriyle yakından ilgilenen Sevgi Yalçın ve aza adayları mahallelinin de takdirini topladı.

‘Gönül Mutfağı’ ekibini kendileriyle buluşturdukları için Sevgi Yalçın’a teşekkür eden mahalle sakinleri Yalçın’a destek sözü de verdi.

Hürriyet Mahallesini güzelleştirmek için çok güzel projeleri olduğunu kaydeden Muhtar Adayı Sevgi Yalçın, mahallenin ve mahallelinin yaşadığı sorunları çok iyi bildiğini ve azaları ile birlikte tüm sorunlara çözüm üretecek vizyona sahip olduklarını vurguladı.  (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here