Adana’da, Hatay İçin Kulaç Atacaklar!

0
128

yüzme ihtisas2Türkiye Yüzme Federasyonun 2017 yılı Faaliyet Programında yer alan “11-12 Yaş Grup Yüzme Müsabakaları” 11-12 Şubat tarihlerinde Adana’da yapılacak. Geçtiğimiz haftalarda ilimizde yapılan eleme müsabakaları sonucunda, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübünden 12 yaş bayanlarda Azra Yörenç, Eylül Arbaç, 12 yaş erkeklerde Utku Polat ve Emir Peköz adlı sporcular, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenen müsabaka barajlarını geçerek Adana’daki yarışmaya katılmaya hak kazandılar.

Son yıllarda ilimizde yüzme sporunda başarı grafiğinin hızla yükseldiğine dikkat çeken İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Bu başarılarda, Hatay Yüzme İl Temsilcisi Sayın Kemal Alış’ın katkısı oldukça fazladır. Bu aşamada kendisine kulübümüz adına teşekkür ediyorum. Bizler de antrenmanlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Hafta sonu Adana’da yapılacak olan müsabakaya kulübümüzden barajı geçen 4 sporcu Hatay ilini temsil edecektir. Bu bizim için büyük bir onurdur. Çalışmalarımızın bu şekilde meyve vermesi bizim ve diğer sporcularımızın motivasyonumuzu daha çok arttırmakta ve doğru yolda ilerlediğimizi göstermektedir.

İmkanlarımız çerçevesinde gerek yüzme, gerekse Sutopu branşlarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek ve bu spor branşlarındaki milli takımlara sporcu kazandırabilmek en büyük isteğimiz. İleride inşallah kendi havuzumuzu açarsak daha çok başarılar elde edebileceğimizden eminim” diye konuştu.

Elde edilen başarılara ulaşmanın çok çalışmaktan geçtiğine de vurgu yapan Kaptanoğlu; “Hafta sonu yapılacak olan müsabakaya, baraj geçerek katılma hakkı elde eden dört sporcumuz da, yıllardır antrenmanlarına düzenli gelerek, eğlenmelerinden, boş zamanlarından gece gündüz demeden fedakârlık ederek bir amaç uğruna koşturuyorlar. Bu amaçlarına ulaşabilmelerini görmek bizleri mutlu ediyor. Ailelerinde arkalarında olarak gösterdikleri fedakârlığı unutmamak gerek. Bu konuda ailelerimize teşekkür ediyor, sporcularımızın daha büyük hedeflere ulaşabilmeleri için başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here