AB-Türkiye Mülteci Zirvesi Neden Üyelik Zirvesi Değil?

0
102

Neden Türkiye’nin AB Üyelik Zirvesi değil de AB Türkiye Mülteciler Zirvesi? Böyle de olsa çok yıldızlı AB Bayrağı ile Ay-Yıldızlı Türk Bayrağı ve AB-TÜRKİYE yazısı fonda çok hoş olmuş, bu güzel görüntü gururumuzu okşamıştır.

Vahşi, Sömürgeci, kendilerini beşeri varlık, kendileri dışındakileri “Yaratık” olarak gören Evangalist, eski sömürgeci şimdi modern soyguncu devletler topluluğu… Ne kadar geri kalmış veya gelişmekte olan Müslim, Gayrimüslim Devletler varsa hepsinin tepesine üşüşen, demokrasi adına geçmişte kendisi, bu dönemde kendileri değil, kafayı taktıkları milletleri birbirine kırdırarak, garban güçsüz ülkelerin enkazı ve yıkımı piabet üzerine saadetlerini kuran, katliam fikri üreticisi Devletler topluluğu…

Özellikle bizimde bulunduğumuz Ortadoğu Coğrafyasında, IRAK, YEMEN, MISIR, TUNUS, SURİYE ve FİLİSTİN halkının yıllarca yaşadıkları insanlık dışı hayat ve insanlık dramı gözler önündedir. Suriye’de 400 bin, Irak’ta 1,5 milyon insan katledilmiştir. Diğerlerin yazmıyorum. Sayılar bayağı kabarık ve Devlet Başkanlarının başlarına gelenler ortadadır. Hayvan Kafesine konma, Kafalarının taşla vura-vura ezdirilmesi, insanlık dışı muameleler ve sonuçta işkence ile öldürülme, idam vs. Bu mu Medeniyet ve İnsanlık? Bu mu Demokrasi? Bumu işgal edilen ülkenin aile efratları ile vahşi seksi görüntüler, ırza geçip öldürmeler! Söyleyin utanmayın, hangisi medeniyet?

Bunlar Hangi Ülkeye Demokrasi getirmişler? Ancak kan kusan silahları ile katliamlar, ülkelerinde yaşanacak hal kalmayınca, kendilerine iltica etmemeleri konusunda mültecilerin durdurulması için zirve… Adama “Anan güzel mi” demezler mi? Senin işin bitmiş MERKEL demezler mi? Neden o perişan haldeki insanları almıyorsunuz? Onların bu yaşamlarından zevk mi duyuyorsunuz?

Bakın Türkiye 4 milyona yakın mülteci aldı, insanca yaşamaları için de elinden geleni yapıyorlar ve en az on beş milyar masrafı üzerine çekmiştir. Sayın Hanımefendi nasıl da yaşın geçmiş olmasına rağmen kıvırıyorsun. Türkiye ile flörte başladın. Başta AB Üyeliğine karşı çıkan Almanya, İngiltere, Fransa değil miydi? Dönemin Başbakanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a “He” deyip de iki yüzlülük yapan, hatta sizinle biz böyle konuşmadık diyen, Başbakanımızı aldatan, yüzsüz yaratıklar… Merkel Hanım bölük-pörçük vereceğiniz o üç bin Avro’yu sakla bir yerine koy. Cebin alıyorsa cebine, almıyorsa kefenine sar.

Sn. Reisicumhurumuz, inşallah Başbakan parayı alır da gelir dediği nedir? Yalancılığınızı, Edepsiz ve Şerefsizliğinizi tam yüzünüze vurmanın karşılığıdır. Çok yaşayın efendim, keşke bir talimat buyursanız. Türkiye demokratik bir ülkedir ve insan haklarına saygılıdır. Hiçbir ülkenin ve insanının hürriyetini kısıtlamaz. Biz anlamayız oyunu oynanır, tüm kapılarımız özellikle Avrupa-Trakya kapımız ve denizlerimiz, zavallı insanların rahat yer bulması ve çıkışı için açıktır, serbesttir.

Ayakta olan Türkiye ve İran var, hedef bu iki ülke kaldı. İran bir şekilde dik duruyor ve kazanıyor. Biz Devlet gibi İnsan gibi davranıyoruz, karşılığında, ülkemizin üçte biri Güneydoğu’muzda, kan kusan terörist silahları, en son model ABD ve AB ülkeleri silahlarıdır. Bundan sonra Rusya’dan da geleceğe benziyor ve hepsi de teröristlerin destekçisidir. Bunlara istedikleri cevap verilmelidir diyerek, hoşça kalın, Allah (cc)’a emanet olun ve Ay-yıldızlı Bayrak Asın.

İletişim: nurettincan1071@hotmail.com

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here