Musa Mert Güven Tazeledi

0
215

İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası, olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Musa Mert yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. İskenderun Esnaf Odaları Birlik Salonunda gerçekleşen kongreye, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Teksöz, Başkan vekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları ve delegeler katılım gösterdi.

Kongrede Divan Başkanlığına, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ve Başkan vekili Uğur Fırat, katip üyeliklere ise Ahmet Canlı, Ozan Ünlü, Caner Kekeç seçildiler.

Divan seçiminin ardından şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu.

Divan, sırası ile faaliyet, denetleme, yönetim ve denetim raporlarını okudu ve oylamaya sundu. Gelir ve Giderler okundu, oybirliği ile raporlar onaylandı.

Raporların okunmasından sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen kongrede Musa Mert yeniden seçilerek güven tazeledi.

Musa Mert başkanlığında oluşan yeni yönetimde ise şu isimler yer aldı; Ali Özbilen, Lütfü Necdet Aküllah, Yılmaz Bıkmaz, Vedat Akdemir, Mehmet Ozan Pulgat, Mahmut Tümenci. Denetim Kuruluna ise, Mehmet Ali Bayraktar, Murat Beşkardeş ve Yusuf Şanlı seçildiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here