Güzelmansur; “İlimizde Hedefimiz Yüzde 70 Hayır”

0
94

chp ankara toplantısı1CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur; “İlimizde Hedefimiz Yüzde 70 Hayır”

Referandum tarihinin belli olmasıyla birlikte partilerdeki hareketlilik de arttı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu kapsamda, geçtiğimiz hafta sonu partisinin il ve ilçe başkanlarıyla Ankara’da bir araya geldi. Referandum sürecinde izlenecek yol ile ilgili bilgi aktarımında bulunan Kılıçdaroğlu, yapılacak referandumun partiler üstü bir durum olduğunu anlatarak, partisinin il ve ilçe başkanlarına hitaben; “Bu iş herhangi bir siyasi mesele değil, vatan meselesidir. Her eve giderek meseleyi iyice anlatmalıyız” diye konuştu.

CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur ve İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ile ilimizde diğer 14 ilçe başkanı da toplantıya katılım gösterdi.

chp ankara toplantısı2

Kadın ve gençlik kolları yönetimlerinin de hazır bulunduğu toplantıyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Mehmet Güzelmansur; “Genel başkanımızın talimatı ile Ankara’da hazır bulunduk, genel başkanımızın açıklamalarını dinledik. Genel başkanımızın da dile getirdiği gibi mesele artık vatan meselesi, mesele ülkemizin, halkımızın meselesi. Bizlerde bu doğrultuda çalışmalarımıza başladık. Biz artık kendimiz için değil çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmalıyız. Halkımıza bu süreçte anayasa değişikliğindeki maddelerin neler götürdüğünü tek tek anlatacağız. İlimizde en az yüzde 70 hayır oyu hedefliyoruz. Biliyoruz ki Hatay halkı cumhuriyet değerlerini ve demokrasiyi yok sayan ileride halkı kutuplaştıracak bu sistemi asla kabul etmeyecek oyunu hayırdan yana kullanacaktır” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here