Yol ve Kaldırım Çalışmaları Hız Kazandı

0
95

yol çalışması1Şehrimizin muhtelif yerlerinde, TEDAŞ ekipleri tarafından elektrik kablolarının yerin altına alınması ve yeni elektrik direklerinin monte dilmesi çalışmaları sürdürülürken, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de bu çalışmaların bittiği yerlerde yol ve kaldırım çalışmalarına hız veriyor.

Muhtelif mahallelerde TEDAŞ adına çalışan ekiplerin kablo ve direk çalışmaları devam ederken, kazılan cadde ve sokakların onarım işleri de İskenderun Belediyesi ekipleri tarafından peyderpey yapılmaya başlandı. Birçok yerdeki çukurlar toprakla veya asfalt yama ile doldurulduktan sonra greyderlerle tevsi işleri de yapılıyor. İlgililer tevsi işlerini müteakip havalar elverirse asfaltlama işlemine geçileceğini de belirtiyorlar.

Konuyla ilgili bilgiler aldığımız yetkililer; “Muhtelif mahallerin cadde ve sokaklarında yapılan altyapı çalışmaları nedeniyle meydana gelen kazı işlerinden oluşan çukurları en kısa zamanda doldurup asfaltlanacak duruma getireceğiz. Bu bağlamda elektrik kablolarının yeraltına alınması ve yeni elektrik direklerinin monte edilmesi çalışmalarının ardından oluşan yol ve kaldırım bozuklukları da bir an önce giderilecektir. Yapılan hazırlıklar neticesinde bu cadde ve sokaklar asfaltlanarak vatandaşlarımızın hizmetine girecektir” dediler.

Belediye yetkilileri ayrıca bazı mahalle ve sokaklarda kilit taşı uygulaması yapıldığına işaret ederken, bu çalışmalara da öncelik verildiğini ve en kısa sürede çalışmaların tamamlanarak kentin çukurlu görüntülerden arındırılacağını dile getirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here