CHP’li Yüksel; “Ülkemiz İyi Yönetilmiyor”

0
114

fevzi yüksel2Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, yılbaşı gecesi İstanbul Ortaköy’de yaşanan saldırıyı sert bir dille kınadı.

Kınamakla hiçbir sorunun halledilemeyeceğini ifade ede Yüksel; “Yeni yılın ilk gününde yine yüreklerimizi yaktılar. Bunu yapanları yaptıranları ve ülkemizi bu hale getirenleri lanetliyorum. Kınamakla lanetlemekle de hiç bir sorunun halledilmeyeceğini biliyoruz. Ülkemiz yönetilemiyor, sorumlu olanlar hesap vermiyor. Bir ülkenin istihbaratı yok edilirse işi ehline değil de kendi yandaşına verirsen ülke bu hale gelir.

Daha da önemlisi ülkemiz olağanüstü hali yaşarken bunlar oluyor. Çünkü olağan üstü hal terörü yok etmek için değil muhalefeti susturmak, korkutmak için yaşanıyor. Çünkü olağanüstü hal gerçekleri yazan basın mensuplarını susturmak için yaşanıyor. Kim sosyal medyada ne yazmış daha çok takip ediliyor. Güzel ülkemiz ellerimizin arasından kayıp gidiyor. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diler yaralılara acil şifalar temenni ederim” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here