Fırat; “Altındaki Kıpırdanmalar İç Piyasayı Ürkütüyor”

0
66

uğur fırat-piyasa6Altın fiyatlarındaki son durumu değerlendiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, altında hafif kıpırdanmalar yaşandığını söyledi. Başkan Fırat, bu kıpırdanmaların iç piyasayı ürküttüğünü belirtti.

Oda Başkanı Fırat; “Altında hafif kıpırdamalar var. Hafta başında dolar 2.07’den 2.100’e çıktı. Altın ise 87’den 88’e yükseldi. Bu inişler çıkışlar iç piyasada her en kadar vatandaşlarda nakit sıkıntısı olsa da, bu durum onları ürkütüyor. Ayrıca iç piyasalarda darlığa da neden oluyor” dedi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki sürtüşmenin sürdüğüne vurgu yapan Başkan Fırat; “Soma’da yaşanan facia sonrası şehit olan 300’ün üzerindeki madencinin ardından bakanın istifa edip, etmeyeceği, istifa ederse yerine kim geçeceği sorusu da kafalarda karışıklığa neden oluyor” diye konuştu.

Bugünün (dün) 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor bayramı olduğunu da ifade eden Fırat; “Hayat devam ediyor. Bir yanda Soma acısını bir yandan da bayramı yaşıyoruz. Ama buruk bir şekilde” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here