Başkan Dingil, Bocce Şampiyonlarını Ağırladı

0
263

bld-bocce1Bocce müsabakalarında İl birinciliğini elde eden İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi sporcu öğrencileri, Lise Müdürü Mustafa Asıl ve Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Balcıoğlu ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ettiler. Beden Eğitimi Öğretmeni Balcıoğlu, 10-12 Mayıs tarihlerinde de ilimizi temsilen Mersin’deki Türkiye şampiyonasına katılacaklarını söyledi.

İskenderun Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi sporcu öğrencileri, elde ettikleri İl Birinciliğinin mutluluğunu Belediye Başkanı Seyfi Dingil’le paylaşmak üzere ziyaret gerçekleştirdiler. Birincilik kupası ile gerçekleştirdikleri ziyarette Beden Eğitimi Öğretmeni Semih Balcıoğlu, Bocce sporuyla ilgili Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e bilgi verdi. Balcıoğlu, okul takımlarının 10-12 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil edeceğini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sporcu öğrencileri kutlayarak; “Başarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Türkiye Şampiyonasından da başarıyla döneceğinize inanıyorum. Sizlere başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here