Ergin; “Hizmet Bizim İşimiz”

0
96

sadullah ergin6Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kumlu ilçesi ve köylerinde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.

AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, konuşmasını yapmadan önce Kumlu’lu hanımlar tarafından dakikalarca alkışlandı ve “Oylarımız Ak Parti’nin” dediler.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, ziyarette bulunduğu her noktada büyük sevinç gösterileri ile karşılanıyor. Halkın büyük beğenisini toplayan Ergin; “Ben sizlere vekalet eden bir insanım. Sizler bana vekaleti verirken neler istediğinizi belirttiniz ve bende Ankara’dan onları koparıp getirdim. Ben bürokrasinin veya Ankara’nın vekili değilim” dedi.

sadullah ergin7

Reyhanlı Barajı’nın adını bile anmaktan korkan siyasilerin olduğunu hatırlatan Ergin; “Hatay insanı için, çiftçimiz, köylümüz için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz. Reyhanlı Barajı Türkiye’nin dolgu tipi barajları içinde en büyük olanıdır. Baraj sayesinde topraklar bol bol sulanacak ve Allah’ın izniyle mahsul o ölçüde daha fazla olacaktır. Dinamolara verdiğiniz elektrik paraları cebinizde kalacak ve başka yerlere harcama imkanı bulacaksınız” dedi.

11 yıl boyunca gerek Türkiye’nin gerekse Hatay’ın kalkınmasına yönelik büyük yatırımların yapıldığını ifade eden Ergin; “Bu yatırımlar yetmez. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde hem duanıza hem de oyunuza talibiz. 30 Mart tarihinde hizmet siyasetini oylayacaksınız. Hizmet bizim işimiz. 1,5 milyon Hataylıyı huzur ve barış içinde geleceğe taşıyacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here