CHP’ye Katılımlar Devam Ediyor

0
112

akp'den istifa130 Mart yerel seçimleri öncesi Ak Parti kan kaybetmeye devam ediyor. Altınözü’nün Altınkaya Beldesinde belediye başkanı ile birlikte bin kişinin Lütfü Savaş’a destek için CHP’ye geçmesinden birkaç gün sonra bir haberde Kumlu’dan geldi. Hatay genelindeki CHP’ye kitlesel geçişlere Ak Parti Kumlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Zanzalak da katıldı.

Hülya Zanzalak’a CHP rozetini Kumlu’da düzenlenen bir ev toplantısı sırasında Başkan Lütfü Savaş taktı. CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ve CHP Kumlu ilçe teşkilatının katılımıyla gerçekleşen ev toplantısında söz alan Zanzalak; “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerleyen Savaş’ın yanında yürümek istiyoruz. Kumlu ve Hatay genelinde Ak Parti’den istifa ederek CHP’ye geçenler önümüzdeki süreçte daha da artacak” dedi.

Zanzalak’ın CHP ailesine katılımının partiye güç katacağını ifade eden Başkan Savaş ise; “Halkımız için hizmet üretmenin ve huzuru sağlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız” dedi.  Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinin kendisine verilmesi durumunda Kumlu’da yapacakları hizmetleri anlatan Savaş, öncelikle ilçedeki ev hanımlarının ve gençlerin meslek edinebileceği bir merkez kuracakları müjdesini verdi. Hatay için hazırladıkları projeleri önümüzdeki günlerde detaylı olarak Hatay halkına açıklayacaklarını söyleyen Savaş’ın konuşması sık-sık alkışlarla kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here