Üysen Ailesinin Acı Günü

0
306

üysen cenaze1İskenderun’un tanınmış iş adamlarından Nuri Üysen, annesi Sabite Üysen’i kaybetti. Rahatsızlığından dolayı hastanede tedavi gören 80 yaşındaki Sabite Üysen’in acı haberi çocuklarını ve ailesini yasa boğdu. İskenderun Gelişim Hastanesi’nde yatan ve gece yarası yoğun bakıma alınan Sabite Üysen, önceki gün sabaha karşı hayata gözlerimi yumdu.

Hayırsever iş adamı Nuri Üysen,  evde taziyeleri kabul etti. Sabite Üysen’in naşı ikindi namazına müteakip Numune Mahallesinde bulunan Nuri Üysen Camiine getirildi. Cenazeye çok sayıda iş adamı siyasetçiler ve mülki amirleri katılırken Üysen’in yakınları da cenazede hazır bulundu.

üysen cenaze2

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyigit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, MHP İl yönetimi, ilçe yönetimi ile Ak partili yöneticiler de cenaze törenine katılarak Üysen ailesinin acısını paylaştı.

İkindi namazının arından İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının arından Sabite Üysen Karaağaç Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here