Mağlubiyet, Beraberlik Bir de Galibiyet!

0
86

Hatayspor, Altınordu ile 1-1 Berabere Kalırken, Payasspor, Diyarbekirspor’a 2-0 Mağlup Oldu. Erzin Belediyespor ise Sahasında Ağırladığı Silivrispor’u 3-0 Mağlup Etti.

Spor Toto 1. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızdan hem üzücü hem de sevindirici skorlar geldi. 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalırken, 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor, Diyarbekirspor’a 2-0 yenildi. Erzin Belediyespor ise sahasında ağırladığı Silivrispor’u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Hatayspor, sahasında konuk ettiği Altınordu takımı ile 1-1 berabere kaldı. Hatay ekibinin golünü 16. dakikada Selim Ilgaz kaydederken, Altınordu 81. dakikada Kemal ile karşılık verdi. Maç sonunda taraflar puanları paylaştı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Payaspor ise deplasmanda Diyarbekirspor’a 2-0 mağlup etti. İlk yarısı golsüz berabere sonuçlanan maçın 70. dakikasında Diyarbekirspor 1-0 öne geçti. Bu dakikada ceza alanı dışından kazanılan serbest vuruşta Gökhan Köseoğlu muhteşem bir vuruşla topu köşeden ağlara yolladı: 1-0. Ev sahibi Diyarbekirspor, 90+4.dakikada iki farklı öne geçti. Topu rakibinden kapan Aykut meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı: 2-0. Müsabaka Diyarbekirspor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Erzin Belediyespor Evinde Şen: 3-0

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, Şehit Muhammet Oğuz Stadında yapılan karşılaşmada Silivrispor’u 3-0 mağlup etti. Futkan Aksuoğlu, Zafer Gayretli ile Servet Bozkurt’un yönettiği karşılaşmada ev sahibine galibiyet getiren golleri 12. dakikada Yunus Yaşar kendi kalesine atarken, diğer golleri ise 28. dakikada Yücel Candemir ve 63. dakikada Nureddin Ersoy attı.