HBB, İl Genelinde Tehlike Arz Eden Bölgelerde Taş Duvar Çalışmalarını Sürdürüyor

0
58

taş duvar1Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Samandağ ilçesine bağlı Özbek Mahallesinde taş duvar çalışmalarına başladı.

Ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda köprüler, sulama kanalları, menfezler ve heyelan tehlikesi olan noktalarda da taş duvar çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın yaşanabilir bir kent olması ve modernize edilmesi amacıyla özverili çalışmalarını sürdürüyor.

Aşırı yağışlar nedeniyle olası toprak kaymalarının önüne geçilmesi adına çalışmalarını il genelinde sürdüren HBB ekipleri, Defne ilçesine bağlı Özbek Mahallesine 8 metre yükseklikte ve 55 metre uzunluğunda taş duvar çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Mahallede tehlike arz eden bölgelerde sıkı önlemler alan ekipler, taş duvar çalışmasının %80’ini tamamladı.

Başkan Savaş’a Teşekkür

Defne ilçesine bağlı Özbek mahalle sakinleri Hatay’ın her ilçesine siyasi kaygı gütmeden eşit bir şekilde hizmet vererek tehlike arz eden bölgelerde çalışmalar gerçekleştiren HBB ekipleri ile bu konudaki duyarlılığından dolayı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here