Payasspor Bergama Deplasmandan 3 Puanla Döndü

0
70

payasspor-41Hakemler: İlker Güneş** Tuncay Çalıkoğlu** Murat  Altan**

Stat: Bergama 14 Eylül

Bergama Belediyespor: Süleyman* Hüseyin* Cihan* İlyas* Aykut* Gökhan* Emre** Ramazan* Cengiz* (Dk. 53 Oğuzhan*) Hüseyin Teker** (Dk.77 Emre**) Murat** (Dk. 70Alican*)

Payasspor: Ahmet*** Resul*** Vehbi Furkan*** Eşref*** Yunus*** Hüseyin*** (Dk.79 Mustafa**) Muhammed Ali*** Deniz*** (Dk. 59 Ali Yıldırım***) Fatih*** Oğuzhan*** (Dk. 84 Burak**) Teyfik***

Sarı Kartlar: Cihan, Süleyman (Bergama Belediyespor), Resul, Fatih, Yunus (Payasspor)

Goller: Dk. 90+3 (Pen.) Emre (Bergama Belediyespor), Dk. 51 (Pen.) Deniz Karadeniz Dk. 90 (Pen.) Eşref Koçak (Payasspor)

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor, zorlu Bergama Belediyespor deplasmanında rakibini 2-1 mağlup ederek kente üç puan ile döndü. Mavi-Beyazlı ekip, ikinci yarının ilk haftasında karşılaştığı Bergama Belediyespor’u Deniz Karadeniz ve Eşref Koçak’ın penaltıdan attığı gollerle yenmenin mutluluğunu yaşıyor.

Payasspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, yardımcı antrenörler Nahit Özseçen ile Erdoğan Sarıuşak, deplasmanda galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Rakibimize oranla daha da güzel futbol sergiledik. Hakkımız olan galibiyeti elde ettik. Zorlu Bergama Belediyespor deplasmanında galip gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Önümüzdeki haftalarda da bu güzel futbolumuzu devam ettirerek arzu ettiğimiz yere ulaşmayı hedeflemekteyiz. Deplasmanda elde ettiğimiz bu galibiyeti taraftarlarımıza hediye ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here