Ak Parti İskenderun İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

0
70

akp-toplanti1Bodur; “Büyümeye ve Güçlenmeye Devam Edeceğiz”

Ak Parti İskenderun İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. İskenderun İlçe teşkilatında düzenlenen toplantıya Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, belediye meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, gençlik kolları üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur; “Bugün görüyoruz ki bize yüklenen misyon hem ülkemiz, hem de tüm İslam aleminin sorumluluğudur. Tüm mazlumların tek güvencesi Türkiye’dir. Yeter ki bizler doğru olalım, eğri belasını bulacaktır. Önümüzde referandum süreci olacak. İşte Ak Parti teşkilatlarına yine büyük işler düşecek. Önce kendi çevremizden başlayarak neler yapıldı, neler değişti diye anlatacağız. Ülkemiz içindeki hainler ortaya çıkıp, gereken cezayı aldıkça daha hızlı adımlarla büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğiz.

akp-toplanti2

Bizler teşkilatımız ile birlikte; partimizi, davamızı anlatmanın mücadelesini veriyoruz. Sıkmadık el, bakmadık göz bırakmayana kadar çalışmanın gayreti içerisindeyiz. Her hafta mahalle ziyaretlerimiz, muhtar ziyaretlerimiz, STK ziyaretlerimiz, Esnaf ziyaretlerimiz devem etmektedir. Bizler seçimden seçime ziyaretlerde bulunan partilerden olmadığımızı halkımıza hissettiriyoruz buna devam edeceğiz” dedi.

akp-toplanti3

Son günlerde yaşanan terör olaylarından güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırılardan dolayı derin üzüntü içerisinde olduğunu söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de; “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu coğrafyada sadece İslam’ın değil, insanlığın son kalesi Türkiye. Dünyada nerede mazlum var ise yerlisi, yabancısı, Hıristiyan’ı, gayrimüslimi, doğulusu, batılısı, inanın insanlığın son kalesi Türkiye’dir. Birbirimizi seveceğiz ve çok çalışacağız” diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Ahmet Atıç ise yaptığı konuşmada ülke ve yerel gündemi değerlendirerek parti çalışmaları ve süreç ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here