Deplasmanda Puan Mücadelesi!

0
51

spor-haberleri8Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. İlimiz temsilcilerinin tümü bu haftayı deplasmanda geçirecek. Buna göre; Hatayspor, Etimesgut Bld.Spor deplasmanında, Erzin Belediyespor, Gölcükspor deplasmanında, Kırıkhanspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında, Payasspor ise Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında puan arayacaklar.

Üç maç gol yemeden sahadan galibiyetle ayrılan ancak Çarşamba günü Antakya’da karşılaştığı Eyüpspor’a sürpriz şekilde 3-2 yenilen Hatayspor, kaybettiği puanların telafisi için Etimesgut Belediyespor maçına oldukça sıkı hazırlandı. Ara vermeden antrenmanlarına Teknik Direktör Fatih Kavlak idaresinde başlayan Bordo-Beyazlı futbolcular, Etimesgut maçı öncesi son çalışmayı yaparak maç saatini beklemeye başladı. Uçakla Ankara’ya gidecek olan Hatayspor kafilesi, otele yerleştikten sonra maçın oynanacağı stadyumda ter idmanı yapacak. Gümüşhanespor ile Ankaragücü takımlarının zirvede olduğu grupta Hatayspor beşinci sırada yer alıyor. Bordo-Beyazlılar Pazar günü (yarın) Etimesgut Atatürk Stadyumunda oynanacak maçta galibiyet hedefliyor.

Bu haftanın programına göre; Erzin Belediyespor da Gölcükspor deplasmanında puan arayacak. Erzin temsilcisi bu zorlu maçı Pazar günü (yarın) saat 13.30’da oynayacak. Kırıkhanspor ise Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına Cumartesi günü (bugün) çıkacak. Mümin Özkasap Spor Tesislerindaki maç saat 13.00’te başlayacak. Payasspor ise yine Cumartesi günü (bugün) Diyarbekirspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak. Temsilcilerimizin maç programı şöyle olacak: è

Etimesgut Bld. Spor-Hatayspor

13 Kasım 2016 Pazar Saat: 13.30

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı

Çağdaş Altay, Fettah Yiğit, Hakan Yoldaş

Gölcükspor-Erzin Belediyespor

13 Kasım 2016 Pazar Saat: 13.30

Gölcük Şehir Stadı

Mehmet Şükrü Közcü, Sezgin Altun, İlker Ayten

Manisa Büyükşehir Belediyespor-Kırıkhanspor

12 Kasım 2016 Cumartesi Saat: 13.30

Mümin Özkasap Spor Tesisleri

Doğu Yılmaz, Hakan Eygü, Ünal Doğru

Diyarbekirspor A.Ş.-Payasspor

12 Kasım 2016 Cumartesi Saat: 13.00

Seyrantepe Spor Kompleksi

Sezer Polat, Süleyman Yavaşoğlu, Okan Akbal

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here