Kuaför Hamarat Kiev’e Bu Kez Jüri Olarak Gitti

0
380

gökhan hamarat3İskenderun’un tanınmış kuaförlerinden olan Gökhan Hamarat, üç yıldır birincilikle döndüğü Ukrayna’nın Kiev şehrinde düzenlenen yarışmaya bu yıl jüri olarak davet edilmenin gururunu yaşadı.

Son yıllarda elde ettiği başarılar nedeniyle bu yıl Kiev’de düzenlenen, XIV İnternational Festival, ‘Crstal Angel CUP İntercontinental’ fantezi kategorisinde jüri üyeliği yapmak üzere davet edildiğini söyleyen Hamarat, yarışma dönüşü bu gururunu basın mensuplarıyla pasta keserek kutladı.

25-26-27 Nisan tarihlerinde düzenlenen yarışmada jüri üyeliği yapmış olmanın haklı gururunu yaşayan Hamarat, bu gururu ülkesine ve kentine yaşattığı için oldukça mutlu olduğunu kaydetti.

gökhan hamarat1

Türkiye’den 12 ülkenin katılımıyla 180’den fazla yarışmacının katıldığı, gelin saç tasarım, fantezi topuz, fantezi makyaj vücut boyama, tırnak şekillendirme ve konsept saç kategorilerinin yer aldığı yarışma hakkında bilgiler veren Hamarat; “Dünyanın en iyi kuaförlerinin belirlendiği bu yarışmada Türkiye’den jüri olarak seçilmenin gururunu yaşadım. Yıllardır Dünyanın ülkelerinde yarışmalarda almış olduğum yüksek derecelerle bu jüriye seçilerek Türkiye’yi temsil ettim. Türkiye’den iki jürinin seçildiği yarışmada Eskişehir’den Mustafa Ceylan ve Hatay’dan ben ülkemizi temsil ettik.

gökhan hamarat2

Türkiye’den toplam 16 kişilik ekip gitti. İstanbul’dan; Tarık Yalçıntepe, Kadir Alkan, Cem Varda, Baykan Savaş. Manisa’dan İsmail Karaca, Ferdi Deren. Eskişehir’den Tuncay Gitgör, Aykut Kızılay, Utkan Satır, Yusuf Özdemir. Isparta’dan Osman Bakı. Yarışmaya katılan ülkeler ise Fransa, Almanya, Japonya, İtalya, Yunanistan, Bulgaristan Ukrayna, Türkiye, Lübnan, Letonya, Latviya ve Romanya. Aynı zamanda beraberimizde götürdüğümüz milli takımımız ülke şalvarında üçüncülük aldı. Mesleğimizin ve meslektaşlarımızın çıtasını yükseltmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here