Erol; “İskenderun, Ülke Genelinde Oldukça Önemli!”

0
116

vergi haftası9Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol, Vergi Haftası Dolayısıyla Kaymakam Özyiğit’i Ziyaret Etti…

Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol ve beraberindeki heyet, 27. Vergi Haftası dolayısı ile İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Özyiğit’e çiçek takdiminde bulunulmasının ardından Başkan Nazmi Erol günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vergi gelirleri kapsamında İskenderun’un, ilimiz genelinde sağladığı katkıya değinen Nazmi Erol, Hatay ilinin, Türkiye genelinde vergi gelirleri sıralamasında üst sıralarda yer aldığını, bu duruma en büyük katkının ise İskenderun’dan sağlandığını kaydetti. Gerek ilimiz gerekse ülkemiz genelinde vergi bakımından İskenderun’un oldukça önem arz ettiğini dile getirdi.

vergi haftası10

Hatay Vergi Dairesi Başkanı Nazmi Erol verginin toplumun tüm kesimine benimsettirilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının arttırılması amacı ile her yıl şubat ayının son haftasının vergi haftası olarak kutlanıldığını da belirterek; “22-28 Şubat tarihleri arasında 27’cisini kutladığımız vergi haftasında kamuoyuna, mükelleflerimize, öğrencilerimize ve personelimize yönelik olarak etkinliklerimiz oldu” diye konuştu.

İskenderun Adına Gururlanıyoruz…

Kaymakam Özyiğit ise reel sektörde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerle sağlanan bütünleşmenin mutluluk verici olduğunu dile getirerek; “Hatay’ın vergi gelirleri bakımından üst sıralarda yer alması ve bu duruma güzide İlçemiz İskenderun’un katkısının büyük olması bizleri mutlu etmenin yanı sıra gururlandırmaktadır” dedi.

vergi haftası11

İskenderun’un hem sanayi hem de turizm açısından istihdam sağlayan önemli İlçelerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; “İlçemiz sahip olduğu zengin potansiyeli ile vergi gelirleri açısından sahip olduğu tacını da muhafaza edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

Bu anlamlı haftanın kutlanması ve bu vesilesiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Özyiğit; “Vergisini zamanında ve tam olarak ödeme gayretinde olan tüm mükelleflerimize hayırlı bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyor, vergi dairesi tüm çalışanlarına da işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here