Hatayspor, Pendik Deplasmanından 1 Puanla Döndü

0
100

hatayspor8Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta Hatayspor, umutla gittiği Pendikspor deplasmanından 1-1 berabere kalarak bir puan çıkarabildi. Geriye düşen Bordo Beyazlılar maçı bırakmayarak attığı golle kritik maçtan puanla dönmesini bildi.

Pendik İlçe Stadyumunda oynanan maçta ev sahibi Pendikspor maça seyircisinin de desteğiyle iyi başladı. Son haftalarda iyi mücadele sergileyen Hatayspor, yakaladığı ataklarla sonuca gitmeye çalıştı.

18. dakikada gelişen Pendikspor atağında Emrah Metoğlu topu Hatayspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan Bordo-Beyazlılar, 23. dakikada aradığı golü buldu. Gelişen Hatayspor atağında Ahmet Güven topu Pendik filelerine göndererek maça denge getirdi: 1-1.

İlk yarısı karşılıklı atılan birer golle sona eren maçın ikinci yarısında da büyük bir mücadele vardı. Her iki takımda kalesini gole kapatınca maçta ilk yarıda karşılıklı atılan birer golle sona erdi. Bu sonucun ardından Hatayspor ligde oynadığı 21 maçta topladığı 18 puanla 15. sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here