Karaağaçspor, Nardüzü Gençlikspor’u Zor da Olsa Geçti

0
728

karaağaçspor3Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Karşılaşmaları Derbi Niteliğinde Bir Maçla Başladı. Grubun Önemli Maçında Nardüzü Ekibini 3-2 Mağlup Eden Karaağaçspor, İlk Maçlar Sonunda Liderlik Koltuğuna Oturdu…

2015-2016 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmaları geçtiğimiz Cuma günü başladı. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan ve Hatay Bölgesi hakemlerinden Serkan Gözel, Sinan Başak ile Hasan Yüncüoğlu’nun yönettiği ilk hafta karşılaşmasında Karaağaçspor, Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 3-2 mağlup etti.

Karaağaçspor’un gollerini Ayhan Yenmiş, Sergen Üstün ile Tuğrul Günay atarken, Nardüzü Gençlik ve Spor kulübünün gollerini ise Can Satar ile Tolga Üstün kaydetti. Karaağaç ekibi, bu galibiyetin ardından 3 puanla grupta liderlik koltuğuna oturdu.

karaağaçspor4

Dörtyol Esnafspor ile Dörtyol Belediyespor Yenişemedi

Grubun diğer karşılaşmalarından ise beraberlik sonucu çıktı. Dörtyol İlçe Sahasında yapılan karşılaşmada Dörtyol Esnafspor ile Dörtyol Belediyespor 3-3 berabere kaldı. Dörtyol Esnafspor’un gollerini Emre (2) ile Arif atarken, Dörtyol Belediyespor’un gollerini ise Gani (2) ile Mehmet kaydetti. Antakya Nazım Koka Stadında oynanan diğer karşılaşmada da Serinyolspor ile Armutluspor takımları 2-2 berabere kaldı.

İki Karaağaç, iki Dörtyol ve iki de Antakya takımının yer aldığı Play-Off gurubunda alınan bu sonuçların ardından ligin ilk haftasında Karaağaçspor 3 puan ile liderlik koltuğuna otururken diğer takımlar da haftayı birer puanla kapattılar.

puan durumu

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here