5 Yıldız İskenderunspor!

0
18

TFF 2. Lig’deki Turuncu-Mavili temsilcimiz geçtiğimiz hafta konuk ettiği Adıyaman Futbol Kulübünü, mücadelenin 58. dakikasında kaptan İrfan Başaran’ın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek, 2. Ligdeki mücadelesinde 5’te 5 yaparak büyük bir başarıya imza attı. İskenderunspor 5 galibiyetlik serisinin ardından puanını 15’e çıkartarak gruptaki liderliğini sürdürdü.

TFF 2. Ligdeki ilk maçında Balıkesirspor’u 1-0 yenen temsilcimiz İskenderunspor, ikinci haftada deplasmanda Pazarspor’u 3-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip üçüncü haftada Fethiyespor’u 2-1’lik skorla geçerken, ardından dördüncü hafta maçında 1461 Trabzonspor’u ve beşinci haftada ise yine içeride Adıyaman Futbol Kulübünü 1-0’lık skorla mağlup etti.

Bu skorlarla 5’te 5 yaparak büyük bir başarı elde eden Turuncu-Mavili temsilcimiz 15 puanla grup liderliğini de sürdürüyor. İskenderunspor bu 5 haftalık periyotta 8 gol atarken, kelsinde ise 2 gol gördü.

Temsilcimizi, 3 galibiyet 2 beraberlik sonunda topladığı 11 puanla TECO Karacabey Belediyespor takip ederken, 2 galibiyet ve 3 beraberliği bulunan Serik Belediyespor, Kocaelispor ve Bucaspor 1928 takımları da 9’ar puanla zirvenin ardından sıralanıyorlar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here