5 Temmuz’da Yeni Yıl Coşkusu

0
313

yeni yıl kutlama13-G Sınıfı Öğrencilerinden Öğretmenlerine Sürpriz!

Son günlerini yaşadığımız 2015 yılını geride bırakmaya hazırlanırken, okullar ve sınıflarda kendi bünyelerinde çeşitli yeni yıl etkinlikleri düzenliyor.

Bu kapsamda 5 Temmuz İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri de okul bahçesinde bir eğlence tertip etti. Okul bahçesindeki eğlence öncesi 3-G sınıfı ise kendi bünyesinde bir etkinlik gerçekleştirdi. Önceki hafta çekiliş yapan 3-G sınıfı öğrencileri yeni yıl etkinliğinde aldıkları hediyeleri birbirlerine vererek yeni yılın gelişini kutladılar. Sınıf annelerinin de katıldığı etkinlikte ayrıca pasta da kesildi. 3-G öğrencileri öğretmenleri Özcan Kara’ya ‘Yılın En Mükemmel Öğretmeni’ ödülü armağan ederek öğretmenlerinin de yeni yılını kutladılar.

5 Temmuz İlköğretim Okulu Müdürü Fikret Türkoğlu da 3-G Sınıfının bu özel etkinliğine katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Okul bahçesinde tertip edilen etkinlikte ise birbirinden eğlenceli şarkılar eşliğinde öğrenciler gönüllerince oynayıp eğlendiler. Dans eden öğrencilerin üzerine konfeti atılmasıyla etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

yeni yıl kutlama2

yeni yıl kutlama3

yeni yıl kutlama4

yeni yıl kutlama5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here