5 Temmuz İskenderunspor 5 Ağustos’ta Taraftarlarıyla Buluşuyor

0
350

Bu yıl yeniden Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon hazırlıkları için 5 Ağustos Pazartesi günü saat 18.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında topbaşı yapacak ve taraftarlarına merhaba diyecek. Turuncu-Mavililer ayrıca yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları da devam ediyor. İskenderun temsilcisi, 4’ü dış transfer olmak üzere 5 futbolcuyu renklerine bağladı.

Yeni ismiyle 5 Temmuz İskenderunspor, transfer çalışmalarının ardından topbaşı yapmak için gün sayıyor. Takımın 5 Ağustos’ta bir araya geleceğini kaydeden 5 Temmuz İskenderunspor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda renklerimize bağladığımız futbolcuların yanı sıra alt yapımızdan kadromuza dahil etmeyi düşündüğümüz gençlerimizi de antrenmanlarımıza çağıracağız. Takımımız 5 Ağustos’ta toplanacak ve taraftarına merhaba diyecek” dedi.

Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde çalışmalara katılacak olan futbolculara, önümüzdeki günlerde yenilerinin de eklenmesi bekleniyor.

Turuncu Mavililer Gücüne Güç Katıyor

Turuncu-Mavi ekip, transfer çalışmaları çerçevesinde 4’ü dış transfer olmak üzere 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Güçlü bir kadroyla yeni sezona hazırlanmak isteyen 5 Temmuz İskenderunspor’da toplu imza töreni düzenlendi.

İskenderun Belediye Brifing salonunda gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, 5 Temmuz İskenderunspor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ile yardımcıları katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, futbolcularla tanışmasının ardından kısa bir konuşma yaparak; “İmkanlarımız dahilinde iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Sizlere vereceğimiz kuruşun da hesabını İskenderunlular bilgi sahibi olacaktır” dedi.

Yapılan transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ise, “Aydınspor’dan sol bek Okan Aslan (27), Ceyhanspor’dan kanat oyuncusu Erdi Yıldırım (22), Kilis Belediyespor’dan Orta saha oyuncusu Nevres Demir (22) ile Adana Kürkçülerspor’dan stoper Berk Ortak’ı (22) renklerimize bağladık. İç transferde Hasan Kaya ile önümüzdeki sezonda da devam kararı aldık” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here