5 Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu; “Tatil Hakkınız Gezin Eğlenin”

0
369

2017-2018 eğitim öğretim yılı ilk dönemi yarın sona eriyor. Ülkemiz ve ilçemiz genelinde eğitim-öğretim gören tüm öğrenciler yarın karne alarak, sömestr tatiline başlayacak.

Tatilin, bir dönem boyunca çalışıp emek veren öğrencilerin en doğal hakları olduğunu ifade eden 5 Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu; “2017-2018 eğitim öğretim yılının ilk dönemini Allah’a şükür kazasız belasız çok iyi bir şekilde bitirmiş bulunmaktayız. İlk dönemi öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin başarısıyla kayda değer bir şekilde tamamladık. Sömestr tatili için öğretmenlerimize gerekli tavsiyelerde bulunduk, günde 10 dakikayı geçmeyecek şekilde ödev verecekler. Velilerden de ricamız çocukları çok sıkmasınlar, daha fazla ödev yaptırmasınlar. Tatil çocukların hakkı. Bol bol gezip oynasınlar. Tatili en iyi şekilde değerlendirsinler. İkinci döneme daha rahat bir şekilde başlamış olurlar” dedi.

Baştan aşağı onarımdan geçen okullarının daha güçlü ve güvenilir binasıyla hizmet vermeye devam ettiğini de kaydeden Türkoğlu; “Okulumuz onarımdan geçti, şu anda dört dörtlük bir şekilde bize teslim edildi. O yönden de çok mutluyuz. Güçlendirme kapsamına alındı ve gerekli onarım, tadilat çalışmaları yapıldı. Herhangi bir deprem ya da doğal afet olayında gönüllerimizi rahat bir şekilde sıkıntı çekmeyeceğimize inanıyoruz” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here