32 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı

0
45

Emniyet ekipleri aranan şahısların yakalanmasında büyük özveride bulunuyor. Bu bağlamda 32 yıllık hapis cezası bulunan ve bir süredir aranan bir şahıs ile motosiklet hırsızlığına adı karışan iki şahıs emniyet ekiplerinin başarılı çalışmaları sonunda yakalandılar.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında 13 ayrı hırsızlık suçundan 25 yıl 6 ay, görevi yaptırmamak için direnme suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak suçundan 2 yıl 6 ay olmak üzere; toplamda 31 yıl 11 ay 10 gün hapis cezasıyla aranan C.A. İskenderun’da Numune Mahallesinde bulunan ikametinin önünde yakalandı.

Yaklaşık 32 yıl hapis cezası bulunan C.A isimli şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı ve ceza evine teslim edildi.

Motosiklet Çalan İki Kişi de Yakayı Ele Verdi

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince motosiklet hırsızlığı şüphelilerinin yakalanmasına ve çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında da 2 kişi yakalandı ve adli makamlara teslim edildi.

16 Ağustos 2022 tarihinde İskenderun İsmet İnönü Mahallesinde bir motosiklet çalınmış, olayın şüphelilerin M.C.G. ile M.E.U. oldukları tespit edilmişti. Adı geçen şahıslar 19 Ağustos’ta Kırıkhan’da çalıntı motosikletle birlikte yakalanarak adli makamlara sevk edildiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here