20 Yerinden Bıçaklanarak Öldürüldü

0
385

cinayet1Kentimizde bir akaryakıt istasyonunda ‘yan baktın’ bahanesiyle çıkan kavgada 20 yaşındaki bir genç, 20 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, önceki gece saat 22.30 sıralarında Gürsel Mahallesi’nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. İddialara göre, motosikletine benzin almak isteyen 20 yaşındaki Hüseyin Kapan arkasında bulunan arkadaşı A.Y. ile akaryakıt istasyonuna geldi. Yine motosikletleri ile akaryakıt istasyonundan benzin almaya gelen İsmet Aslan ile Hasan Poyraz burada Hüseyin Kapan ve arkadaşı A.Y. ile ‘Neden Yan Baktın’ kavgasına tutuştular. Çıkan kavgada bıçaklar konuşurken Hüseyin Kapan vücudunun farklı yerlerine 20 bıçak darbesi aldı. Kapan olay yerinde hayatını kaybederken arkadaşı A.Y. ise kaçarak canını zor kurtardı. İki zanlı olay yerinden kaçtı.

Polisin Başarılı Takibiyle Zanlılar Yakalandı

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, İsmet Aslan’ın da kavga sırasında yaralandığı ve tedavi için Kırıkhan ilçesine gittiğini tespit eden polis, şüpheliyi özel bir hastanede  gözaltına aldı. MOBESE görüntülerinin incelenmesi sonucunda şehir merkezinde olduğu tespit edilen Hasan Poyraz da İsmet İnönü Meydanında yakalandı. Her iki şüpheli sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here