MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya Görevine Başladı

0
644

mkü-devir teslim1Mustafa Kemal Üniversitesi’nin yedinci Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya kalabalık bir heyet eşliğinde alkışlarla görevine başladı.

Rektör Kaya mesaisinin ilk dakikalarında barış ve kardeşlik mesajları verdi. Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Önlen tarafından Rektörlük Binişi giydirilen Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya’nın heyecanı konuşmasına da yansıdı.

Akademik ve idari personelin devir teslim töreninde hazır bulunduğu konuşmada, oldukça duygusal anlar yaşayan Rektör Kaya, tek dertlerinin daha fazla çalışmak olacağının altını çizerek Mustafa Kemal Üniversitesi’ni yarınlara taşıyacaklarını vurguladı.

mkü-devir teslim2

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya; “Bu mutlu günün Üniversitemize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bugün yeni bir sayfa açıyoruz. Üniversitemizi kalkındırmak için elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapacağız. Herkes bu üniversitede bir aile ferdi olarak hareket edecek. Hiç ayrılık gayrılık olmayacak. Bundan sonra hiçbir derdimizin olmayacağını düşünüyorum. Kavga etsek de kendi aramızda olacak. Bu üniversiteyi kalkındırmak için herkesin gece gündüz çalışmasını istiyoruz” dedi.

Konuşmasında Hatay’a yakışır bir Üniversite olmak için yoğun mesai harcayacaklarını da dile getiren Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya, ilk icraatlarının özlük hakları verilmeyen tüm öğretim üyelerinin sorunlarını ivedilikle çözmek olacağını, bunun ise ilk yönetim kurulunda ele alınacağını aktardı. Herkese hakkının verileceğini kaydeden Rektör Kaya, bundan asla taviz verilmeyeceğini vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here