Zeynep & Deniz Şahutoğlu Adına Tenis Turnuvası Yapılacak

0
39

Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, MD Tennıs Academy olarak gelenekselleştirecekleri Zeynep-Deniz Şahutoğlu Tenis Turnuvasının ilkinin 25 Nisan’da düzenleneceğini duyurdu.

İşletme Sahibi ve Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan, MD Tennis Academy hizmetlerini verdikleri tesise, Zeynep & Deniz Şahutoğlu Spor Tesisleri adını verdiklerini kamuoyu ile paylaşmıştı.

6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybeden, yelken ve tenis gibi pek çok spor dalında başarılara imza atmış sporcular Zeynep ve Deniz’in isimleri bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Tenis Turnuvasına verilecek.

Tarihi belli olan turnuva ile ilgili bir açıklama yapan İşletme Sahibi Milli Takım Antrenörü Mehmet Doğan; “Değerli velilerimiz, Gelenekselleştireceğimiz ‘Zeynep-Deniz Şahutoğlu 8-9-10 Yaş Hafta Sonu Turnuvası’nın tarihi netleşti. Tesisimizin resmi açılışı turnuva takvimiyle aynı zamana denk getirilerek 25 Nisan olarak belirlendi. Turnuva ve açılış etkinliklerinde mutluluğumuzu paylaşmanız bizleri daha da mutlu edecektir. Şimdiden teşekkür ederiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here