Zafer İçin Söz Birliği!

0
111

soydan-dingilSeyfi Dingil ve Esabil Soydan’dan Aday Adaylığı Açıklaması

İskenderun Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olanlar birer-birer vitrine çıkmaya başladı. İşadamı Seyfi Dingil ve Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan da geçtiğimiz hafta sonu düzenledikleri basın toplantısı ile aday adaylıklarını açıkladılar.

Daha önceden aday adaylıklarını duyuranların da hazır bulunduğu toplantıda, ilk sözü Ak parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran aldı. Aday adaylığı açıklamalarının bir bayram, bir düğün havası içerisinde geçtiğini söyleyen İlçe Başkanı Yaran; “Her aday adayı bizim için ayrı bir değerdir. Hepsi de birbirine alternatiftir. Birbirlerine alternatif bir şekilde yarışmalarını temenni ediyorum. Mevcut aday adaylarımızın aday belirlendikten sonra kaçmayacaklarına da dair iddiaya girebilirsiniz. Kaybederseniz, ben ödeyeceğim. Önümüzdeki yerel seçimlerde de İskenderun Belediyesini kaybetmeyeceğimizin teminatı benim!” dedi.

Memleketimiz Hak Ettiği Yere Gelecek

Daha sonra söz alan aday adayı Seyfi Dingil ise asıl konuşmasını ve projelerini adaylığının belirlenmesinin ardından yapacağını ifade ederek; “İlçe Teşkilatımıza aday adaylık dosyamı vermeye geldim. Bu hayırlı günde kutsal yola çıktık. Eğer hayırlı ise Allah bize önce adaylığı daha sonra da belediye başkanlığını nasip etsin. Bu seçim lokal bir seçim değil, yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi de önemlidir. Ak Parti olarak orayı da alarak, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu memleketin hak ettiği yeri gelebilmesi için gayret edeceğim” dedi.

Esabil Soydan; “Zafer Ak Parti’nin Olacak!”

Seyfi Dingil’in adaylık açıklamasının hemen ardından, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan’da İskenderun Belediyesi için aday adaylığını açıkladı. Seçim ürecinin hızlı ilerlediğini söyleyen Soydan; “Ben İskenderunluyum! İftihar duyduğum Denizciler Beldesinde iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Bu dönem zarfında kentleşme olgusunu en iyi yapan belediyeyiz. Denizciler’deki Ak Parti’ye gönül veren yüzde 70’i buraya adapte edeceğiz. Kimse hayale kapılmasın, zafer Ak Parti’nin olacak” diye konuştu.

Gerçekleştirilen konuşmalarında ardından her iki aday da resmi başvuru için evraklarını İlçe Başkanı Yaran’a alkışlar eşliğinde teslim ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here