‘Yaya Geçidi Nöbeti’ Etkinliği Yapılacak

0
64

Başta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde  sıralı sorumlu amirlerin bizzat katılacakları ‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliği gerçekleştirilecek.

Bugün 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlik hakkında Hatay Valiliği tarafından yapılan açıklamada; “2918 sayılı Karayolları Trafik kanununun 74. Maddesinde 26 Ekim 2018 tarihinde yapılan düzenlemeyle birlikte 2019 yılı “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmiş, İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla devletin tüm unsurları ile farkındalık eyleminde olduğunu göstermek amacıyla 06 Şubat 2019 günü saat 12.00-13.30 arasında ülke genelinde eş zamanlı olarak etkinlikler düzenlenmişti.

Bu etkinliklerin devamı niteliğinde olan ve bu defa yaya güvenliğini sağlamak üzere devletin tüm unsurlarıyla konunun takipçisi ve nöbette olduğunu göstermek amacıyla 02 Ekim 2019 Çarşamba günü 13.00-15.00 saatleri arasında ‘Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ sloganıyla basta okullarımız olmak üzere bütün kamu kurum ve kuruluşları hizmet binalarının önünde ve diğer yaya geçitlerinde tüm ilçelerimizde sıralı sorumlu amirlerin bizzat katılacakları ‘Yaya Geçidi Nöbeti’ farkındalık etkinliği gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here