Yanık; “Görevimizin Başındayız, Çocuklarımızı Bekliyoruz”

0
107

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık; “Görevimizin Başındayız, Çocuklarımızı Bekliyoruz”

Türk Eğitim-Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’na uzaktan eğitimle başlamasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Öğretmenler olarak görevlerinin başında olduklarını kaydeden yanık; “Bugün, ülkemizin her yerinde öğretmenler olarak biraz buruk, biraz hüzünlü olsa da büyük umutlar içerisinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı’na uzaktan eğitimle başlamanın coşkusu ve heyecanını yaşıyoruz.

Bu başlangıç geçmiştekilerden farklı olabilir ancak barış, huzur, sağlık ve sıhhat içerisinde çocuklarımızla sanal olarak olsa da buluşmanın mutluluğu tüm öğretmenlerin gözlerinde görülüyor, yüzlerinden okunuyor. Bugün ilk zilin çalması, okul bahçelerinde aylardır okunmayan milli marşımızın söylenmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş mesleğimizle ilgili çeşit-çeşit spekülasyonların yapıldığı bir zamanda yüz binlerce öğretmen ‘Biz Buradayız!’ diyerek okulda görevlerinin başında olduklarını, yukardan aşağıya herkese göstermiştir!

Evet! Biz okuldayız çocuklarımızı bekliyoruz bundan sonrası için görev velilerde, aile büyüklerinde… Salgının bitmesi, virüsün yenilmesi ve sağlıklı günlerde çocukların okula gelmesi için veliler, aile büyükleri belirlenen kurallara uyup, sağlık sisteminin isteğini yerine getirip ülkemizi bu beladan kurtulmasının sağlanması hususunda devletimize yardımcı olmak zorundalar! Salgın bitsin çocuklar okullarına bizlerde onlara kavuşalım! İlk ders zilinin çalındığı ve uzaktan eğitimin başladığı şu günden itibaren her şeyin güzel olmasını diliyor, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının meslektaşımıza, velilerimize, öğrencilerimize hayırlı olmasını Yüce Rabbimden temenni ediyorum” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here