Türkiye-Irak Sanayicilerinden İTSO’ya Ziyaret

0
63

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç, Limak Port İskenderun Genel Müdür yardımcısı Mehmet Ünlü ve beraberindeki heyet İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette İskenderun ve bölge ekonomisi ile Ortadoğu’da yaşanan son gelişmeler ele alındı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Limanının Ortadoğu’ya en yakın limanlardan biri olduğuna vurgu yaparak; “İskenderun Limakport potansiyelini hızla arttırması ve Ortadoğu ülkeleri ile gerçekleştirdikleri ikili görüşmeler sayesinde bölgemizde deniz ticareti ve ihracatın arttığını görüyoruz. İskenderun Sanayi ve liman şehri olması nedeniyle önemli bir potansiyele sahiptir. Bu potansiyelin önümüzdeki günlerde daha a artacağını temenni ediyoruz” dedi.

Türkiye-Irak Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TISİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nevaf Kılıç ve Limakport İskenderun Genel müdür yardımcısı Mehmet Ünlü, Ortadoğu’da yaşanan son ekonomik gelişmeler ile ilgili İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a bilgiler verdi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here