Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi Yeni Yerinde!

0
426

Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi yeni yerinde modern ve tam donanımlı 12 uzman kadrosuyla İskenderun ve bölge halkına kaliteli danışmanlık, sağlık hizmeti sunacak.

Bölgede 6. yılını dolduran Çocuk ve Ergenlerde görülen farklı problemler ve yetişkinlere yönelik danışmanlık hizmeti verecek olan Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi gerçekleştirilen açılış töreni ile tüm bölge halkının ve İskenderunluların hizmetine açıldı.

Açılış törenine, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, Arsuz Emniyet Müdürü Hasan Gün, ilçe sağlık müdürleri Volkan Yeter ve davetliler katıldı.

Yoğun davetli katılımının bir araya geldiği açılış töreninde kurdele kesimini İskenderun Kaymakamı İskender Yönden yaptı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da merkezin hayırlı hizmetler vermesi dileğinde bulunurken, girişimcileri kutladı ve başarılar diledi.

Merkezi gezen davetlilere bilgiyi, kurucu Psikolog Turgay Şenay yaptı. Şenay, 12 kişilik uzman bir ekibiz hizmet vereceklerini ifade ederek, bölgenin önemli bir eksikliğini gidermenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

Toprak Psikoloji ve Dil Konuşma Merkezi Psikolog Turgay Şenay, merkez çatısı altında,  psikolog, egroterapist, çocuk gelişimcisi, klinik psikolog ve özel eğitimciyle beraber danışanlarına çare olacaklarını dile getirerek; “Çocuk ergen psikolojisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, öğrenme güçlüğü (Disleksi) otizm bireysel eğitimi, psikolojik danışmanlık (ruhsal bozuklukları), dil ve konuşma bozuklukları, dil konuşma terapisti, gelişimsel takip, oyun terapisi, duyu bütünleme terapisi konusunda faaliyet göstereceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here