TİP Milletvekili Barış Atay’a Saldırı

0
57

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay, İstanbul Kadıköy’de bir grubun saldırısına uğradı. 5 kişilik bir grubun saldırısı sonrasın da hastaneye kaldırılan Atay’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkan Yardımcısı, Hatay Milletvekili Barış Atay, İstanbul Kadıköy’de bir grubun saldırısına uğradı. Haber portalı T24’ün haberine göre, saat 01.30 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte gittiği bir mekândan çıkan Barış Atay’a beş kişilik bir grup “vatan haini” diyerek saldırdı. Haberde, Atay’ın Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne götürüldüğü, travma ve kaburgalarında kırık şüphesiyle tedavi altına alındığı belirtildi. Saldırganların ise olayın ardından kaçtığı kaydedildi.

TİP tarafından, konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Gün içinde Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen Genel Başkan Yardımcımız Barış Atay, bu gece ‘kimliği belirsiz’ bir grubun saldırısına uğramıştır” denildi. Açıklamada ayrıca Barış Atay’ın sağlık durumunun iyi olduğu da belirtildi.

Atay ile Soylu Arasındaki Karşılıklı Suçlamalar

Batman’da 18 yaşındaki İpek Er’in intiharı sonrasında “nitelikli cinsel saldırı” suçlamasıyla tutuklanan, ancak daha sonra cezaevinden tahliye edilen Uzman Çavuş Musa Orhan’ın arkadaşlarıyla mesajlarının ortaya çıkması sonrasında Milletvekili Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yönelik sosyal medya hesabı üzerinden suçlamalarda bulunmuştu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bunun üzerine TİP’li Atay’a yine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt vermişti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here