Temsilcilerimizin Maç Programı!

0
128

Hatayspor, haftayı Giresunspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş. Silivrispor deplasmanında puan arayacak iken, Payasspor da sahasında Kocaelispor’u ağırlayacak.

Spor Toto 1. ve 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımızın maç programı ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. Birinci Lig temsilcimiz Hatayspor, haftayı Giresunspor deplasmanında geçirecek. Üçüncü Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor A.Ş. ise Silivrispor deplasmanında puan arayacak iken, Payasspor da sahasında Kocaelispor’u ağırlayacak.

Hatayspor, ligin 3. haftasında karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını son yaptığı akşam antrenmanının ardından tamamladı. Pazar günü oynayacağı Giresunspor mücadelesinin hazırlıklarını hafta boyunca Osman Çalğın Tesislerinde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştiren Bordo-Beyazlılar son antrenmana ısınma hareketleri ve taktik çalışmayla başladı. Futbolcular daha sonra top kapma oyunu ve çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

Erzinspor Silivri Deplasmanında!

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Erzinspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Silivrispor maçı hazırlıklarını, hafta boyunca Teknik Direktör Can Güven nezaretinde sürdürdü. Yeni sezon öncesi maddi sıkıntı yaşayan, dışarıda kamp bile yapamayan Erzinspor, girdiği maddi krizden bir türlü kurtulamazken, Turuncu-Mavili ekip deplasmanda oynayacağı Silivrispor deplasmanına otobüs ile gitti.

Yıldırım’dan Payasspor’a Baklavalı Moral Ziyareti

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve ligin ilk maçında Pazar günü Kocaelispor’u konuk edecek olan temsilcisi Payasspor’un antrenmanını Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri de izledi. Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz’ın çalıştırdığı futbolcularla tek-tek görüşen Yıldırım daha sonra baklava ikramında bulunarak, futbolculara moral verdi. Payasspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan’ın, takım hakkında bilgi vermesinin ardından Yıldırım’a arkasında ismi yazılı olan bir forma hediye ederek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Giresunspor-Hatayspor
1 Eylül 2019 Pazar Saat: 19.15
Giresun Atatürk Stadı
Kutluhan Bilgiç, Gökmen Baltacı, Oğuz Kağan Çalışır

Silivrispor-Erzinspor A.Ş.
31 Ağustos 2019 Cumartesi Saat: 17:00
Silivri Stadı
Ömer Kocabey, Mustafa Kırbaş, Furkan Yaman

Payasspor-Kocaelispor
1 Eylül 2019 Pazar Saat: 16:00
Payas İlçe Stadı
Yusuf Alper Abalı, Buğur Han Güler, Gökhan Yüksel
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here