Soydan ve Özçörekçi de Kervana Katıldı!

0
215

soydan-özçörekçiHatay eski Milletvekili Mehmet Soydan ile Hatay İl Genel Meclisi eski üyesi Filiz Özçörekçi de Ak Parti’nin İskenderun Belediye Başkan aday adayı kervanına katıldı. Soydan ile Özçörekçi, Ak Parti için başvuru süresinin son günü olan 1 Kasım’da başvuru dosyalarını ilçe teşkilatına teslim ettiler.

İskenderun’da Ak Parti’nin kurucu başkanı, Hatay eski Milletvekili Mehmet Soydan ile Hatay İl Genel Meclisi eski üyesi Filiz Özçörekçi, İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylığı için Cuma günü akşam saatlerinde başvurularını yaptılar.

Mehmet Soydan ve Filiz Özçörekçi, başvuru dosyalarını partinin ilçe başkanı İbrahim Yaran’a ayrı-ayrı teslim ettiler. Soydan, aday adaylığı için dosyasını teslim ederken, Ak Parti’nin her yerde olduğu gibi İskenderun’da da iddialı olduğuna işaret ederek; “Şarkımız devam edecek!” dedi.

Başvuru Sayısı 9’a Yükseldi

Hafta sonu yapılan başvuruların ardından, İskenderun Ak Parti de İskenderun Belediye Başkan aday adaylığı için dosya teslim eden kişi sayısı toplam 9 oldu. Esabil Soydan, Mehmet Soydan, Turgut Polatçı, Filiz Özçörekçi, Bülent Özer, Seyfi Dingil, Abdulkerim Güven, Ümran Gültekin ve Mehmet Dönmez’in başvurularının ardından, yapılacak temayül yoklamalarının da değerlendirilmesi ile Ak Parti İskenderun Belediye Başkan adayının ismi kesinleştirilecek. Başvuru süresi Cuma günü akşam sona eren Ak Parti’de şimdi heyecanlı bir bekleyiş başladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here