Sarıseki’de Asfaltsız Yol Kalmayacak!

0
201

sarıseki bld3Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer Çalışmaların Başladığını Söyledi

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, beldenin alt yapı ve üst yapı sorularının çözüldüğünü ve yollarda asfaltlama çalışmalarının da başladığını söyledi. Göreve geldiği günden bu yana halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Başkan Özer; “Yollarımızda alt yapı, çalışmaları bitti. Şu an yollarımız da asfaltlama çalışmalarının startını veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

En kaliteli asfaltı beldeye döktüklerini ifade eden Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer; “Göreve geldiğimiz günden bu yana beldemizin tüm ihtiyaçlarını karşıladı. Hükümetimizin destekleri, yapmış olduğumuz projeler ile bu hizmetleri halkımızın hizmetine sunduk. İnşallah en kısa zamanda tüm yollarımız asfaltlanacak ve halkımız çamur içerisinde yollarda yürümek zorunda kalmayacak” diye konuştu.

Sarıseki Beldesinde oturan vatandaşların doğalgaz kullanmaya başladığını da ifade eden Başkan Bülent Özer; “Yoğun girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonucu beldemize doğalgaz getirdik. Şu an alt yapı çalışmalarımız da bitti. İskenderun ve birçok beldelerde olmayan doğalgaz sistemi sayesinde halkımız daha ucuz ve daha kaliteli olan bu hizmetten istifade etmeye başladılar. Beldemizde fakültesinden, köprülere, okulundan, kültür evlerine, yazlık ve kışlık düğün salonlarına, bunlara ek olarak Hatay’ın en güzel piknik alanlarını da halkımızın hizmetine sunmanın onurunu yaşıyoruz. İnşallah Sarıseki halkımıza belediyemiz kapanmadan tüm hizmetlerimizi getirmenin onuru ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Sarıseki halkı ise genç ve başarılı başkan Bülent Özer’e, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler, her zaman yanında olduklarının mesajını verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here